naar hoofdpagina


Voor achtergrondartikel, klik op kop.

24.6.16

Als er in een uitstrijkje HPV én afwijkende cellen worden aangetroffen, krijgen vrouwen een doorverwijzing naar de gynaecoloog voor een vervolgonderzoek. Als er in het uitstrijkje wel HPV wordt gevonden maar geen afwijkende cellen, dan worden vrouwen voor de zekerheid zes maanden later weer onderzocht op afwijkende cellen.

En als er afwijkende cellen worden gevonden maar geen HPV?

Propaganda?

Merkwaardig dat het AD dit verhaal klakkeloos vertaalt zonder duidelijk te maken dat het niet over NL gaat. Het is een oproep om kinderen te laten inenten maar nergens uit blijkt dat de ziekte van het kindje iets dan ook met gebrek aan inenting te maken heeft. Verheugend zijn de reacties van veel lezers die kritische kanttekeningen zetten bij dit artikel.

21.6.16

Handmassages voor kwetsbare ouderen die zijn opgenomen en bij wie het gevaar bestaat een delier te krijgen (acute verwardheid)

van psychofarmaca. Het slaagt dus alleen wanneer de psychofarmaca niet worden toegediend.

Overigens kunnen jongere mensen die delieren ook krijgen.

20.6.16

Met een draai aan de knop zuigt dit apparaat eten uit je maag.

Aanbeveling: Maak van jezelf geen proefkonijn. Gebruik geen nieuwe medische technologie. Wacht twintig jaar tot de nadelen bekend worden.

Deze zomer moeten alle gemeenten in Nederland een goed plan hebben om mensen die de weg kwijt zijn te helpen.

Wie bepaalt wie "de weg kwijt" is? En wat "helpen" is?

Woordvoerder Sjoerd Beumer van GGZ Nederland: ,,Meestal gaat het om mensen die tijdelijk de weg kwijt zijn, maar het kunnen ook mensen zijn met levensproblemen zoals schulden, verlies van dierbaren.”
Dus zal de GGZ met hun hersensbeschadigende drogeermiddelen van die mensen met tijdelijke of levensproblemen gevaren voor de maatschappij maken, waardoor we allemaal alleen maar minder veilig zijn.

Blogarchief