naar hoofdpagina


Voor achtergrondartikel, klik op kop.

20.7.17

Gegevens die op een beschermde server opgeslagen hadden moeten worden, stonden op een server die voor alle ambtenaren toegankelijk was.

We hebben het zo vaak gezegd, en we zeggen het nogmaals: privacy in de zorg bestaat niet (tenzij misbruikt om informatie over handelen van zorgverleners af te schermen).

Na 45 jaar is de helft van de medische feiten alweer achterhaald of weerlegd.

In de natuurkunde is dat 13,7 jaar omdat in de natuurkunde niet zulke grote financiële en politieke belangen spelen.


Mocht Laura vrijkomen volgende week dan krijgt ze een betere kans om met haar familie in het reine te komen en voor zo goed als het kan haar rol als moeder weer op te pakken.

Dan zal blijken dat het niet goed gaat met de langdurig van hun moeder gescheiden en getraumatiseerde kinderen, en komen er kinderpsychiaters aan te pas die stellen het probleem op te lossen met pillen.

19.7.17

Geen enkele anticonceptiepil is risicoloos.

Overigens is er een anti-pil-hetze gaande in de media?

17.7.17

Geweld tegen personeel van gevangenissen en tbs-klinieken komt steeds vaker voor. ... De Centrale Ondernemingsraad van de Dienst Justitiële Inrichtingen maakt zich ernstig zorgen om het geweld.

Zijn het de onmenselijke omstandigheden? Is het de drogering of onttrekking daarvan? Is het de frustratie over psycho-onzin waar gedetineerden gedwongen aan blootgesteld worden? Zoekt iemand überhaupt uit waaróm?

Blogarchief