naar hoofdpagina


Voor achtergrondartikel, klik op kop.

2.12.17

Argos over afbouwen antidepressiva

Argos concludeert dat het de zorgverzekeraars zijn die zich verzetten tegen 'taperingstrips', maar zou hier niet achter zitten dat de farmaceuten met iets dreigen? Immers voor de verzekeraars is succesvol afbouwen goedkoper dan almaar doorbetalen.

Hoor de uitzending door op de kop te klikken.

30.11.17

Wie wil er nu tegen een karig loon en onder hoge druk werken met verkrachters en moordenaars?

Voeg daaraan toe dat de 'medische' kennis die voor dergelijk werk nodig is niet bestaat, waardoor medewerkers steeds tegen de grenzen van hun eigen vak aanlopen.

Het regime in de gesloten jeugdzorg verschilt qua straffen, sfeer, ondersteuning en scholing nauwelijks van jeugdgevangenissen

en daar worden ze ook al niet geholpen met hun problemen. Dat kán het personeel namelijk niet, en in hun onmacht, grijpen ze naar agressie tegen degenen die aan hun zorg zijn toevertrouwd.

28.11.17

Argus

Met heel veel dank aan René Leisink

27.11.17

Forensisch psychiatrische afdeling Roosenburg van Aventurijn, waar verdachte Michael P. verbleef mag geen zware complexe patiënten meer opnemen.

Wie mogen ze dan wél opnemen? Lichte, eenvoudige misdadigers? Onschuldig gedetineerden? En kunnen ze dát dan wel?

Een op de vier Nederlanders heeft een hersenaandoening...

Vier op de vier medewerkers van de Hersenstichting, met voorop de directeur en 'Neurowetenschapper Laura Rigter' en nu ook het RIVM verdienen aan de misleidende campagnes van de Hersenstichting.

Coalitiepartijen D66 en ChristenUnie willen nu dat er extra maatregelen worden genomen om te zorgen dat medicijnen niet meer door het rioolputje gaan.

Voortaan geen urine of ontlasting van pillenslikkers door de WC?

Blogarchief