naar hoofdpagina


Voor achtergrondartikel, klik op kop.

10.5.19

Hoe het nu met de man van de brug gaat, is niet duidelijk.

Die zal wel in een dwangbehandeling zitten waarvan hij alleen méér zin krijgt om van een brug te springen.

De rechtbank in Amsterdam heeft geweigerd een Britse verdachte van drugssmokkel uit te leveren aan het Verenigd Koninkrijk vanwege de mogelijke ‘onmenselijke behandeling’ die hem in Britse gevangenissen te wachten zou staan.

Maar 'psychiatrische patiënten' worden wel uitgeleverd terwijl die behandeling nog minder mensenlijk is, en omgekeerd.

De ochtend na hun dood was er een steekpartij in een vestiging van GGZ-instelling Mondriaan waarbij drie patiënten en twee medewerkers gewond raakten. ... Het OM heeft inmiddels bevestigd dat Thijs H. met dat incident niets te maken heeft.

Maar wel de 'behandeling' (psychofarmaca).

En in een andere krant:
,,Een depressie kan overgaan in een psychotische depressie”
Klopt. Want 'antidepressiva' zijn sythetische cocaïne.

Wanneer iemand zonder geneesmiddelen een vrede­lievend persoon is, hoe moet je hem dan adequaat en rechtvaardig straffen als hij ‘onder invloed’ drie moorden heeft gepleegd en je zou kunnen aantonen dat die moordlust veroorzaakt wordt door die geneesmiddelen?

Je zou kunnen beginnen met op te houden met deze extreem gevaarlijke toxische stoffen 'geneesmiddelen' te noemen.

PS-in onze blog van 9 mei had onze redactie blijkbaar het verkeerde psychofarmacum in beeld. Namelijk heeft een antidepressivum, vooral bij overdosis, een vergelijkbaar effect als een neurolepticum dat onttrokken wordt. Hoe dan ook is overduidelijk dat dit een zoveelste gevolg is van psychiatrisch geklungel, waartegen wij al twee decennia actie voeren.

Esther de Haan, een van de onderzoeksters van een non-profitorganisatie die multinationals kritisch volgt, vindt dat publieke partijen voorwaarden moeten verbinden aan hun investeringen.

Dat doen ze ook. Zo direct heeft die politicus of ambtenaar die de inverstering heeft geregeld een draaideurbaan bij de multinational die ervan profiteert.

Blogarchief