naar hoofdpagina


Voor achtergrondartikel, klik op kop.

23.8.19

Aanhoudende erectie na twee weken antidepressivum Quetiapine.

Priapisme is een bekend en niet zo zeldzame "bijwerking" van z.g. antidepressiva. We zetten "bijwerking" tussen aanhalingstekens want er is geen hoofdwerking.

Het meisje kreeg onder meer havermout, aardappelen, brood met jam en pindakaas en rijst te eten.

Dit zijn prima voedingsmiddelen waar je niet op kunt uithongeren, mits in voldoende kwantiteit. Als het kind ook nog moedermelk kreeg, waar ze nog de leeftijd voor had, is er in haar dieet geen aanleiding voor gezondheidsproblemen. Dit artikel is dus ongeloofwaardig en draagt bij aan vooroordelen tegen het veganistisch dieet.

Ongeveer twee derde van de groep die zich aanmeldt voor noodopvang, heeft volgens de gemeente geen zorgvraag maar vooral een huisvestingsprobleem.

De andere derde heeft ook geen zorgvraag maar vooral een huisvestingsprobleem. De zorg (lees: pillen of prikken) wordt opgedrongen in ruil voor onderdak.

19.8.19

Het overgrote merendeel zal zo min mogelijk dwang gebruiken, zoals hun collega’s in instellingen nu ook doen.

Leugen.

Met een beetje hulp van ons lichaam kunnen bestaande antibiotica voor meer infecties worden ingezet.

Of het waar is kunnen wij niet weten, maar het zal goed nieuws voor de farmaceut zijn, die ermee op grond van een nieuwe indicatie het patent kan verlengen. Jammer dat niet bij het artikel staat wie het onderzoek heeft gefinancierd.

18.8.19

Wetenschappers hebben een nieuw orgaan gevonden?

Wat we van dit artikel kunnen leren is hoe onbetrouwbaar artikelen in de krant zijn. Het is overgenomen (geplagieerd?) uit een Britse krant, maar zodanig ingekort en slecht vertaald dat het niet te volgen is. En ook de foto past niet.

Blogarchief