naar hoofdpagina


Voor achtergrondartikel, klik op kop.

30.11.07

Deskundigen: TBS'er onterecht veroordeeld

Medewerkers van het TBS-kliniek, waaronder de artsen, maken zich schuldig aan vrijheidsberoving en geestelijke mishandeling. Het is mogelijk dat zij hun slachtoffer inmiddels ook langdurig hebben vergiftigd met psychofarmaca. Die schade is onomkeerbaar.

29.11.07

Richtlijn cholesterolpil door fabrikanten beïnvloed

Over de "grens" wordt getwist, maar zelfs de huisartsen durven niet te vragen of zo’n middel überhaupt ooit zinnig is, mede gezien de gevaren van welk-middel-dan-ook langdurig te slikken.

28.11.07

Apothekers krijgen inzage in onderzoeken patiënt

De patiënt heeft hier niets over te vertellen.

Kamer: Beoordeling hulp gehandicapte in één hand

Goed idee. Hier is nog een tip: laat de beoordeling over aan een lekencommissie. Leken kunnen het evengoed en hebben geen nevenbelangen.

27.11.07

Ongewenste bijwerkingen

Deze film werd precies vier jaar geleden uitgezonden. Sindsdien is niets veranderd.

26.11.07

Veel niet herkende hiv-besmettingen ?

Schande dat Nova zich voor het karretje van Stichting HIV Monitoring laat spannen. Overduidelijk is dat deze stichting gefinancierd wordt door de farmaceutische industrie, en als doel heeft de (ver)koop van hun producten te stimuleren.

Meer gevaar op biologische ziektes op werkvloer

Wat is een niet-biologische ziekte???

Aidsveteraan leeft in geleende tijd

Dit prachtig stuk aidspropaganda vermeldt natuurlijk niet dat er over de hele wereld mensen zijn die na een positieve hiv-test besluiten niet te slikken, en volkomen gezond blijven. Wie weet was ook Edwin Lagerwaard nu volkomen gezond zonder de “aidsmedicijnen”.

OM eist 8 jaar cel en tbs tegen vader Maasmeisje

Waarom wordt de psychiater die hem de middelen voorschreef waardoor hij tot deze daad kwam (aangenomen dat hij het gedaan heeft) niet achter tralies gezet? En waarom TBS -- meer van wat tot zijn daad (áls hij het gedaan heeft) heeft geleid?
"...de medische zorg voor het meisje volledig faalde."
Medische zorg??? Waarom medische zorg? Ze had een veilig onderkomen nodig. Daar gaan artsen niet over.

Blogarchief