naar hoofdpagina


Voor achtergrondartikel, klik op kop.

15.6.21

De coronavirussen Sars en Mers zijn namelijk ook van vleermuizen via andere dieren op mensen overgesprongen.

Dat is niet bewezen. Het is nogal onwaarschijnlijk. Corona-virussen zijn voor mensen niet gevaarlijk ... tenzij ze genetisch gemanipuleerd zijn. En dat waren Sars en Mers waarschijnlijk ook ... mislukte biologisch wapens, want weinig mensen bezweken eraan.

De wetenschappers van het Wuhan Institute of Virology zijn altijd zeer open geweest over waar ze mee bezig waren.
Dat is waar. Hun publicaties zijn de bewijzen dat het instituut bezig was met het genetisch manipuleren van de anders onschadelijke coronavirus.

Viroloog Rottier durft zich niet voor te stellen wat de consequenties zouden zijn als het virus ontsnapt blijkt uit het lab. ,,Dat zou voor China repercussies geven met immense gevolgen."
Welnee. China lacht ons uit. Wie doet ze wat? Een handelsembargo? Zonder Chinese producten draait niets. Het zou hoogstens repercussies hebben voor virologen die boter op hun hoofd hebben waaronder Fauci, Daszak en de Nederlanders die in dit artikel genoemd worden.

Nota Bene: MeTZelf heeft hierover al 14 maanden geleden gepubliceerd. Telkens opnieuw blijkt dat wij gelijk krijgen. Misschien een gegeven waar journalisten hun voordeel mee kunnen doen?

Een zoveelste familiedrama veroorzaakt door psychofarmaca?

De patiënt is de afnemer van de zorg.

Is dat zo? Of is de patiënt onderdeel van het zorgproduct?

De Volksbank mocht financieel directeur Pieter Veuger niet ontslaan. De topman meldde zich ziek – één dag voor hij de brief ontving dat zijn ontslag zou worden besproken met de Raad van Commissarissen.

Er wordt niet vermeld of hij daadwerkelijk ziek wás. Zo'n topman zal heus geweten hebben dat zijn ontslag de volgende dag zou worden besproken. Of hij wel of niet goed functioneerde schijnt niet van belang te zijn -- een typisch geval van misbruik van de ziekterol om conflicten op te lossen.

Blogarchief