naar hoofdpagina


Voor achtergrondartikel, klik op kop.

4.11.21

Van alle aanbiedingen in de supermarkt heeft het merendeel betrekking op ongezonde voeding.

Nou én? Niemand dwingt je toch om het te kopen? Als klanten ongezond voedsel zouden boycotten dan verdween het vanzelf uit de schappen.

een klinische studie, waarin molnupiravir tweemaal daags werd gegeven aan niet-gevaccineerde volwassen patiënten met milde tot matige COVID-19

Daardoor is de kans dat je na een positieve test in het ziekenhuis belandt of aan de ziekte overlijdt aanzienlijk kleiner: maar liefst vijftig procent.
Dat is dus hoger dan de kans om in het ziekenhuis te belanden of aan de ziekte te overlijden bij milde tot matige klachten en geen pil slikken.

Er zijn nog geen bijwerkingen van het middel ontdekt.
Daarom moet het nu snel op de markt gebracht worden. Zo direct wanneer die bijwerkingen ontdekt worden, wil niemand het middel meer.

Willem van Rhenen, bedrijfsarts bij Arbo Unie en hoogleraar: bij verkoudheid, niet naar kantoor gaan. Werk vanuit huis

Leuk advies, vooral voor iemand die in de zorg werkt, of schoonmaak, of voedselvoorziening, of vervoer en transport, of als monteur ... ad infinitum. 🤔

Het ministerie van volksgezondheid vernietigt 4,1 miljoen sneltests omdat de houdbaarheidsdatum is overschreden. De tests hebben samen tientallen miljoenen euro’s gekost.

Als de overheid toch al zo veel geld had opgepot, waarom heeft ze niet lang vóór covid dat geld aan de ziekenhuizen gegeven om hun capaciteit uit te bouwen?

Blogarchief