naar hoofdpagina


Voor achtergrondartikel, klik op kop.

21.10.08

Structureel tekort psychiaters: oorzaak de studie te lang?

Psychiaters roepen dat zij geneeskundigen zijn en ziekten behandelen evenals somatische artsen, maar ze willen niet dat hun studie even lang duurt? Misschien is de belemmering eerder dat studenten beseffen dat het kwakzalverij is?

1 opmerking:

Anoniem zei

Is of komt er een recessie ge dan als volgt te werk,
Gids voor overheden in Europa.

Neem uw burgers een medicatie af die ze al jaren vergoed kregen en waar ze al jaren redelijk goed tot zeer goed kunnen functioneren.
Bijvoorbeeld hun slaappillen en de rustgevende medicatie,afgezien dat ze daar al jaren premie voor betaald hebben gewoon niet meer vergoeden.
Zo crieerd u als overheid een groep die hulpbehoevend word en daarmede aanspraak moet gaan doen op zorg die allang niet meer vergoed word.
Dit alles zal lijden tot een toenemende vraag aan betaalde zorg die zowel voor de staatskas en alsmede de werkgelegenheid ten goede komt op zeer korte termijn.
Onder het mom van we doen niets onmenselijk het is voor de overrige belasting betalers alleen maar ontlasten,zeker voor de boven modale burgers.
Ook wij als overheid zullen hier bij wel varen en veel van onze fouten en blunders onder het tapijt kunnen vegen.
Het is zo als in de natuur de zwakkere zullen het minste weerstand bieden en zich gelaten gedragen,en naar behoren doen wat de overheid IJST te doen,dus weerstand zal minimaal zijn en meerdere van dit soort wetgevingen kunnen volgen.

Blogarchief