naar hoofdpagina


Voor achtergrondartikel, klik op kop.

3.4.09

Kinderen met autisme zijn erg gericht op beelden die synchroon lopen met geluid.

Nou én?

Na bijna 100 jaar zijn ze niet verder gekomen dat dít?

Neuroscience Campus gaat samenwerken met het Alzheimer Centrum, het MS Centrum en de GGZ inGeest kliniek

bij de voortzetting van eugenica in een ander jasje.

RIVM (een overheidsorgaan) betreurt dat haar propaganda – gericht op meisjes van 12 jaar! – niet beter heeft aangeslagen.

Laat de nationale ombudsman de banden van Roel Coutinho, directeur van het Centrum voor Infectieziekten van het RIVM, met de producent van het in wetenschappelijke kringen omstreden vaccin onderzoeken.

31.3.09

Wat doe je als farmaceut wanneer je twee grootste kassakrakers hun octrooi zijn ontgroeid?

Je combineert ze samen in één pil, en voilà, weer een decennium octrooi.

Dat de twee stoffen een tegen elkaar ingestelde werking hebben doet niet ter zaken. Gelukkig voor de farmaceut en haar aandeelhouders denken artsen niet na over dergelijke zaken. Het zijn immers überhaupt pillen voor aandoeningen die niet aantoonbaar bestaan.

30.3.09

Iedere patiënt in Nederland heeft altijd recht op een second opinion (tweede mening) van een andere arts of andere deskundige.

Alleen is zo'n “second opinion” waardeloos tenzij geheel onbevooroordeeld. En een onbevooroordeelde medische mening is in NL niet mogelijk omdat een arts nooit een patiënt neemt zonder verwijzing. Met het EPD wordt dit euvel zomogelijk nog erger.

Advocaat zal niet gek opkijken als over een aantal jaren blijkt dat Van T. onterecht in een tbs-kliniek zit.

Na een aantal jaren onder de psychofarmaca zal Van T. onherstelbaar neurologisch beschadigd zijn.

29.3.09

Variatie in hersenstructuur en in menselijk gedrag veroorzaakt door verschillen tussen mensen in genotype, DNA-transcriptie en genetische expressie.

Deze betekenisloze biobabbel toont dat de wetenschappelijke gemeenschap nog altijd beïnvloed wordt door het eugenistische gedachtegoed.

Blogarchief