naar hoofdpagina


Voor achtergrondartikel, klik op kop.

7.8.09

WHO-voorschriften niet goed vertaald

De Amerikaanse schrijver Mark Twain (Samuel Clemens) merkte op:
Let op met gezondheidsboeken. U zou kunnen komen te overleiden aan een drukfout.

4.8.09

2.8.09

Petitie tegen dwang-vaccinaties

Op verzoek van meerdere leden plaatsen wij hierbij een link naar een petitie die handtekeningen verzamelt tegen dwangvaccinaties. Om te tekenen, klik op de kop hierboven en volg de instructies (die in het Engels zijn). Anoniem tekenen is mogelijk.

Het ontbreekt de opstellers van de petitie (die wij niet kennen) aan de gave om kort en bondig te zijn. De tekst behelst een heleboel poespas die niet thuis hoort in een petitie. Alleen de eerste alinea is relevant. Hieronder een vertaling ervan naar het Nederlands:
Wij de ondertekenden, als vrije mannen en vrouwen, erkennen niet het gezag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om algemene dwangvaccinaties te bevelen. Onze lichamen zijn soeverein domein en onderheven aan onze exclusieve zelfbeschikking. Iedere poging deze vertrouwelijkheid te schenden moet verklaard worden als een aantasting van genoemde grondrecht. Derhalve houden wij onze gekozen regeringen aansprakelijk voor deze bescherming met het dienen van een kennisgeving: een onderscheppende juridische massa-aanklacht zal gediend worden in het geval dat onze onvervreemdbare rechten zelf te kiezen worden verwaarloosd.

Blogarchief