naar hoofdpagina


Voor achtergrondartikel, klik op kop.

12.2.08

Petitie voor vaccin die Sandra van Nuland startte massaal ondertekend

Wát toevallig! Er is óók een Sandra van Nuland die werkt in de marketing bij farmaceutische bedrijven...

Het verhaal van de vriendin met baarmoederhalskanker zal wel gelogen zijn.

Of dit vaccin écht effectief is moet nog blijken, om niet te spreken van de veiligheid. Tegenover deze onzekerheid staat dat baarmoederhalskanker relatief zeldzaam is en meestal in een vroeg stadium ontdekt en behandeld wordt.

De enige die van dit vaccin gegarandeerd beter wordt is de fabrikant waar Sandra van Nuland hoogst waarschijnlijk voor werkt.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik werk voor mezelf, ben eigen baas. Ook is dit de Sandra die actie voerdde voor een beter kinkhoestvaccin voor allle kinderen in Nederland! Doe dan goed research! En ik geef inderdaad adviezen...vanuit mijn eigen bedrijf over voorlichting. Schijnbaar kan het niet dat mensen zich inzetten voor de maatschapij???

Anoniem zei

Uw reactie is niet duidelijk. Indien u Sandra van Nuland bent, ontkent u hiermee dat Merck een klant van u is? Of bent u slechts boos dat u door de mand bent gevallen?

honneponneke zei

Nou ze is toch GIGAGANTISCH door de mand gevallen? Zie zembla.

Ze heeft de mensen giga bespeeld. En nu kan ze er niet meer mee leven? Mevrouw heeft kennelijk last van haar geweten gekregen. Dat gemekker met dat kinkhoestvaccin.... De stam-cellen zijn niet anders geworden, alleen hoe dat ding wordt gemaakt. DAT heeft ze voor elkaar gekregen. En mij persoonlijk heeft ze verteld dat alleen dat haalbaar zou zijn ipv dat hele vaccin uit het programma.

Paula

Blogarchief